Vi skaber smukke overflader
​med CNC-fræsning​

Mangler du en CNC-fræsning, der kan fræse mønstre ned i diverse træ? Så er du landet det rette sted. Ved Ribu Inventarsnedkeri er vi eksperter i CNC-bearbejdning og -udvikling samt produktion af møbler og inventar. Vi kører ud til kunder i hele Danmark alt efter interesse.

Der er mange gode grunde til at hyre et snedkerfirma som os, hvis du drømmer om smukke møbler og inventar, som kun du har stående i dit hjem. Med en CNC-bearbejdning kan vi lave lige præcis de mønstre i træ eller øvrige materialer, som du ønsker.

En sådan specialfræsning giver mulighed for at fremstille smukke træoverflader og give møbler og øvrigt inventar et unikt udtryk. Som snedkere bruger vi altid den nyeste teknologi og leverer altid et godt håndværk, så du kan regne med en høj kvalitet.

Vi tilbyder:

  • ​Et godt og kvalitetsdygtigt håndværk
  • ​Udvikling og produktion af unikke møbler og inventar
  • ​Specialinventar efter kundens behov

Derfor skal du overveje en CNC-fræsning hos os

Hvis du drømmer om unikke overflader, hvad end det drejer sig om træ, plast, metal eller stål, så skal du helt klart lade os om at klare en CNC-fræsning. Med den rette dialog og de rette kompetencer kan vi skabe smukke overflader til butikker, kontorer, restauranter, caféer, private hjem og meget mere.

Vores priser afhænger af opgavens omfang og materialetype. Priserne vil derfor variere, alt efter om vi skal lave en fræsning i eksempelvis metal eller træ. Før vi kan give en endelig pris, vurderer vi derfor først og fremmest opgavens omfang. Efterfølgende vil du modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for flere informationer

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal bestemme dig for den rette CNC-fræsning. Vi garanterer dog for, at vi vil tilbyde faglig vejledning og ekspertise hele vejen igennem, inden vi går i gang med projektet. Ønsker du flere informationer om priser, arbejdet eller andet, hører vi meget gerne fra dig.

Ring til telefon 86 82 86 11, eller skriv en e-mail til mk@ribu.dk for et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kvalitet på højeste niveau

”Ribu Inventarsnedkeri giver en oplevelse af engagement og professionalisme

- samarbejdet er smidigt og konstruktivt - den håndværksmæssige kvalitet

er på højeste niveau.


Alle opgaver er løst til fuld tilfredshed.”​

Henrik Bjerrehus

Indehaver
​Boss Company Århus ApS

Håndværk på højt plan

”Det er først og fremmest Ribus kvalitet og forståelse for detaljen, der er vigtig for mig.
​De laver kantning, finer og lak, som ikke fås andre steder. De leverer til aftalt tid
​og forlader ikke opgaven før alt er på plads.

​Håndværk på højt plan og rare mennesker!”​

Susanne Magelund

Indretningsarkitekt, mdd
​Svendborg

Følg os på LinkedIn

Her finder du nyheder, inspiration, spændende projekter, projektnyheder og ledige stillinger hos Ribu.​

Kontakt os

Tientgensvej 16

8600 Silkeborg

Telefon: 86 82 86 11

E-mail: mk@ribu.dk

CVR: 26206863

Om Ribu

Ribu Inventarsnedkeri er eksperter i udvikling og produktion af inventar og møbler til detailhandlen, kontor og byggeri. Med vores kombination af godt håndværk, den nyeste teknologi og specialiseret rådgivning hjælper vi kvalitetsbevidste kunder i Skandinavien med at skabe de bedste rammer i butikker, kontorer, hoteller og private hjem.