Inventar til
​ethvert rum og
​ethvert behov​

​Hos Ribu tager enhver produktion udgangspunkt i kundens specifikke behov og vores dygtige snedkere og moderne maskinpark sikrer den højeste kvalitet - hver gang!

Vi rådgiver om konstruktion og materialevalg, og vi udarbejder både konstruktionstegninger og 3D-oplæg.

​Specialinventar

Når de perfekte rammer skal skabes, er standardløsninger og lagervarer ikke nok. Unikke rum kræver unikke løsninger og det er vi eksperter i. Vi varetager design, udvikling og produktion af specialinventar til butikker, kontorer, restauranter, caféer, private hjem mm.

Alt designes og produceres efter dine ønsker og kun fantasien sætter grænser.

​Butiksindretning

God forretning handler om at skabe gode kundeoplevelser og den gode oplevelse starter med den rigtige indretning. Hos Ribu ved vi, hvad der får kunderne til at stoppe op, hvad der sælger og hvordan du får dine varer til at tage sig bedst ud.

Sammen med dygtige designere, arkitekter og  indretnings-virksomheder designer og producerer vi butiksinventar, der gør din butik til en god forretning.

Skandinaviske rum
​med eksklusivt inventar

Vi skaber enestående indretninger med specialdesignet inventar af høj kvalitet. Vores miljøvenlige tilgang kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknologi, der opfylder behovene i butikker, kontorer og boliger.

Bæredygtige omgivelser
​til private og erhvervskunder

Vi er dedikeret til at levere bæredygtige møbler og inventar af fineste kvalitet. Med ekspertise i specialinventar og brug af CNC-teknologi, tilbyder vi skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i Skandinavien.

Præcisionsproduktion
​med topmoderne maskinpark

Vi sikrer uovertruffen kvalitet gennem vores avancerede maskinpark. Fra præcis pladeopskæring til avanceret CNC-teknologi og specialiserede værktøjer, leverer vi det ultimative resultat uden kompromis.

Kontorindretning

Hvis du bruger otte timer om dagen på et kontor, så skal det være godt indrettet. Ribu rådgiver om optimal kontorindretning og producerer kontormøbler af højeste kvalitet.

Vi tager højde for kontorets mangeartede funktioner og kombinerer gennemtænkt ergonomi, hensigtsmæssig akustik, æstetisk design og godt håndværk til det helt rigtige arbejdsmiljø – uanset hvilken branche du arbejder i.​​ 

Hotelindretning

Et hotel er et hjem, når du er hjemmefra. Gæsterne skal føle sig velkomne og godt tilpas, og det stiller krav til både indretning og inventar. Vi hjælper møbelhuse, designere, arkitekter og indretningsfirmaer med at skabe lækre, imødekommende og gennemtænkte rammer for både gæster og personale.

Vi producerer alt fra receptionsdiske og konferenceborde til loungemøbler og værelsesinventar – altid i udsøgte materialer og altid i dialog med både kunde og samarbejdspartnere.​

CNC-fræsning

Vi er eksperter i CNC-bearbejdning og - udvikling samt produktion af møbler og inventar.

Drømmer du om smukke møbler og inventar, så kan vi hjælpe dig og lave det præcis som du vil have det med mønstre og overflader.

Du får et godt håndværk med et slutresultat i højeste kvalitet.

Specialinventar

Når de perfekte ramme skal skabes, er standardløsninger og lagervarer ikke nok. Unikke rum kræver unikke løsninger og det er vi eksperter i.​​

Butiksindretning

God forretning handler om at skabe gode kundeoplevelser og den gode oplevelse starter med den rigtige indretning.​

Kontorindretning

Hvis du bruger otte timer om dagen på et kontor, så skal det være godt indrettet.​

​​

Hotelindretning

Et hotel er et hjem, når du er hjemmefra. Gæsterne skal føle sig velkomne og godt tilpas, og det stiller krav til både indretning og inventar.​​

CNC-fræsning

Ved Ribu Inventarsnedkeri er vi eksperter i CNC-bearbejdning og -udvikling samt produktion af møbler og inventar.

Design og rådgivning

Hos Ribu skræddersyes vores løsninger altid kundens specifikke behov og vores dygtige projektledere og erfarne snedkere er altid klar til at give kyndig vejledning om design, materialevalg og konstruktion.

Vi har endvidere en række eksterne designere, arkitekter og indretningskonsulenter tilknyttet, som alle er eksperter på deres felt og som kan hjælpe med at sikre dig den bedst mulige løsning.

Kvalitet på højeste niveau

”Ribu Inventarsnedkeri giver en oplevelse af engagement og professionalisme

- samarbejdet er smidigt og konstruktivt - den håndværksmæssige kvalitet

er på højeste niveau.


Alle opgaver er løst til fuld tilfredshed.”​

Henrik Bjerrehus

Indehaver
​Boss Company Århus ApS

Håndværk på højt plan

”Det er først og fremmest Ribus kvalitet og forståelse for detaljen, der er vigtig for mig.
​De laver kantning, finer og lak, som ikke fås andre steder. De leverer til aftalt tid
​og forlader ikke opgaven før alt er på plads.

​Håndværk på højt plan og rare mennesker!”​

Susanne Magelund

Indretningsarkitekt, mdd
​Svendborg

Følg os på LinkedIn

Her finder du nyheder, inspiration, spændende projekter, projektnyheder og ledige stillinger hos Ribu.​

Kontakt os

Tientgensvej 16

8600 Silkeborg

Telefon: 86 82 86 11

E-mail: mk@ribu.dk

CVR: 26206863

Om Ribu

Ribu Inventarsnedkeri er eksperter i udvikling og produktion af inventar og møbler til detailhandlen, kontor og byggeri. Med vores kombination af godt håndværk, den nyeste teknologi og specialiseret rådgivning hjælper vi kvalitetsbevidste kunder i Skandinavien med at skabe de bedste rammer i butikker, kontorer, hoteller og private hjem.